icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Rengarenk Banyolar

Mutfaklarda renk fırtınası eserken, banyolar bu rüzgardan etkilenmeyecek mi sandınız? Banyonuza yapacağınız ufak renk hamleleriyle günlük banyo rutininizin nasıl keyif aldığınız birer ritüele dönüştüğüne inanamayacaksınız.

  • 17 Kasım,2023
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 273 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ
kaleseramik zero 2.0 serisi renkli canak lavabo

Banyonuzun yalnızca işlevini yerine getirmekle kalmayıp, ruhunuzu canlandıran ve gününüzün tonunu belirleyen renklerin vahası olduğunu hayal edin. Her sabah size enerji veren ve her gece sizi rahatlatan bir alana sahip olmak varken neden sıradan olanlarla yetinesiniz ki? Renkli banyo evrenine hoş geldiniz; her fayansın, her armatürün ve her gölgenin, kendi yarattığınız bir eserdeki fırça darbesi olduğu bir alan. Renkli bir banyo sadece bir göz ziyafeti değil; bir ruh hali iyileştirici ve kişisel tarzınızın da ifadesidir.

kale banyo mobilya turuncu zero canak lavabo somon rengi

Renk kartelalarına dalmadan önce dikkate almanız gereken birkaç noktayı belirtelim:

  • Öncelikle denge çok önemli. Çok fazla renk bunaltıcı olabilir, çok azı ise istenen etkiyi sağlayamayabilir.
  • İkinci olarak, oluşturmak istediğiniz ruh halinden emin olun. Kırmızı ve turuncu gibi sıcak renkler enerjiyi çağrıştırırken, mavi ve yeşil gibi tonlar sakinleştirir. Havlular, sabunlar, aksesuarlar, aydınlatmalar ve işlevsel tüm gereçleri tasarımın bir parçası olarak hesaba katın. Bunlar, görsel açıdan ilgi çekici katmanlar ekleyerek renk düzeninizi tamamlayabilir veya kontrast oluşturabilir. Banyonuza rengarek bir bakış açısıyla bakmanın zamanı tam şimdi. Zamansız eşleşmelerden, en güncel trendlere uzanan bir perspektifte size ilham verici dört farklı renkli banyo teması hazırladık.
kaleseramik memory floral cicek desenli kare dekor duvar seramigi

Tropikal inziva: Evinizde bir cennet köşesi

Banyonuza adım attığınızı ve size tropik bir adada gibi hissettirdiğini hayal edin. Ah, huzur! Bu görünüme, duvarlarda ormanın bereketini yansıtacak Çanakkale Seramik Formart koleksiyonu Glory serisinden zümrüt yeşili metro fayansları ile kavuşabilirsiniz. Bunu zeminde turkuaz mozaik karolarla tamamlayarak ayaklarınızın altında kristal berraklığında bir okyanus yansıması yaratabilirsiniz. Yeşil ve mavinin değişken tonları mekana hem derinlik katar hem de sizi kendi cennetinize taşır. Bu ikiliye mercan kırmızı objeler eklediğinizde ise neredeyse dalga seslerini duyabilirsiniz!

louis barragan kirmizi duvar kesiti

Modern minimalist: Cesur ve şık

Minimalizmin tonsuz olması gerektiğini kim söylüyor? Meksikalı mimar ve mühendis Luis Barragan olmadığı kesin! Bu çığır açan isimden ilhamla, bembeyaz duvarları, fırçalı yüzeyli temiz hatlı armatürleri olan bir banyoda yarattığınız çarpıcı kırmızı bir duvar kesiti ile kusursuz bir odak noktasına dönüştürebilirsiniz. Blok renk kullanımlarını tercih edin. Çağdaş görünümü zeminde büyük, mat ya da parlak siyah altıgen fayanslarla pekiştirebilirsiniz. Cesur kırmızı ve şık, siyah dramatik bir kontrast yaratarak banyoyu sıradan olmanın ötesine taşır.

kaleseramik viola serisi beyaz pastel yesil pastel pembe hexagon altigen duvar karosu vintage

Vintage cazibe: Nostaljik bir zarafet

Evinizden çıkmadan zamanda geriye adım atın. Vintage esintili modern görünüm için duvarlarda yumuşak, romantik bir hava veren pastel pembe veya lavanta seramik karolarla başlayın. Çanakkale Seramik’in Viola serisi hem prizma formu hem de renkleriyle bu konsept için birebir. Şimdi duvarları Lotus serisi şeftali rengi lavabo dolabı setiyle tamamlayın. İster ahşap ister, altın dokunuşlu zemin karoları tercih edin. Her iki tercih de pastelleri mükemmel tamamlayacaktır ve cazibeyi artıracaktır. Modern pirinç armatürler ve vintage bir ayna ile banyoya son noktayı koyun. Artık geçmişle günümüzün mükemmel bir karışımı olan, zarif olduğu kadar büyüleyici renkli bir banyonuz var.

pastel pembe yesil gri tonlarda metro karosu banyo tasarimi terrazzo renkli zemin banyo

Eklektik karışım: Renk ve desenlerin senfonisi

Alışılmadık ve beklenmeyen şeylerde neşeyi bulanlar, bu sizin için! Ahenkli bir cümbüş elde etmek sizin için baskın iki renk kullanmaktan daha tercih edilebilir bir seçenek isebir duvarı kobalt mavisi, güneş sarısı ve turuncu gibi canlı renklerde Fas'tan ilham alan el yapımı görünümlü ufak boyutlu fayanslarla kapladığınızı düşünün. Çok mu iddialı? O zaman daha dozajı düşürelim; alt tonlarda rengarenk bir terrazzo duvara ne dersiniz? Zeminde de duvarlardaki renk cümbüşünü dengelemek için nötr tonlarda mozaik karolar… Pembe Zero lavaboları mint bir tezgah üzerine de eklediniz mi, kendiniz kadar eşsiz bir banyoya sahip oldunuz demektir. Her köşesi hoş bir sürprizle dolu bir görsel şölen.

kalekim kizil tonlarda visuelle dokusu renkli banyo

BONUS: Kalekim Visuelle

Renk ve desenleri seviyorsanız Visuelle’de aradığınızı bulmanız mümkün. Kale’nin yeni markası Visuelle yüzeylerin insan algısı üzerindeki güçlü etkisini, sıradışı mekanlar yaratmak için kurgulayan, kişiye özel, mekâna özel, ihtiyaca özel ilham verici çözümler sunuyor.

Renkli bir banyo yaratmak, yaratıcılığınızı ve kişiliğinizi ifade etmenize olanak tanıyan heyecan verici bir yolculuk. Önemlisi dengeyi gözünüze hoş gelen ayarda tutmak, ruh halini ayarlamak ve alanı benzersiz bir şekilde size özel kılan küçük dokunuşları eklemek. Haydi hayatınıza biraz renk katmaya banyonuzdan başlayın. Hepimiz özellikle güne başlanan ve biten mekanlarda, hayatın rengarenk yaşanmasını savunuyoruz.

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler