icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Mutfaklar İçin Renk Kombinasyonları

Evin her alanında olduğu gibi mutfaklarda da renklerin gücünü kullanın. Mutfaklar kahverengi-krem-beyaz olan renk esaretinden kurtularak şeker renklerinden parlak mücevher renklerine uzanan bir palete kavuştular. Artık onların da renkli olma hakları var.

  • 10 Haziran,2022
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 3324 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Bu yıl mutfaklarda sıra dışı renk patlamaları dikkat çekiyor. Farklı kombinasyonlar ve kontrast renklerle standardın dışına çıkarak modunuzu yükseltebilir, motive olur ve içinde olmaktan keyif alırsınız.

zeminde canakkale seramik millenium serisi geometrik desenli pastel gri mavi renk yer karosu kullanilan sofistike ve modern mutfak

1. PASTEL MAVİ + GRİ: Aydınlık, ferah ve taze bi mutfak istiyorsanız bu renk ikilisi tam size göre. Mutfağın geri kalanını beyaz bırakın.

2. PASTEL PEMBE + SİYAH + GRİ: Canlı, neşeli ve seksenler stiline gönderme yapan bir mutfak arıyorsanız işte renkleriniz bunlar. Dekorasyonu ışıltılı detaylarla tamamlayın.

3. SİYAH + BEYAZ + ALTIN: Zamansız, sofistike ve çok şık. Şehirli evlerde, lüks stil uygulamalarında ideal üçlü.

4. ZEYTİN YEŞİLİ + AÇIK MAVİ: Ruhunuz retro dekorasyona daha mı yakın? Vintage geometrik desenli seramikler, emaye mutfak gereçleriyle sıra dışı olabilir.

5. SİYAH + KAHVE + BEYAZ: Yılın modası doğallıksa mutfağınızdaki mobilya ve aksesuarlar bu renklerde, duvarlar ise doğanın en huzurlu rengi yeşil olsun.

modern amerikan mutfak mekaninda canakkale seramik miniatile avenue serisi parlak beyaz metro karosu ile tasarlanan tezgah arasi

6. BORDO + GRİ + BEYAZ: Romantik ama biraz da içe dönük bir renk kombinasyonu. Parlak dokusu sayesinde derinlik hissi uyandıran mutfaklarda alışılagelmiş ahşapları parlak beyazlar, kırmızı ve turuncularla birleştirebilirsiniz.

7. FÜME GRİ + TABA + AHŞAP: Çok mu aykırı geldi? Modern, maskülen ve biraz da endüstriyel bir stili tercih ediyorsanız deneyin.

8. MAVİ + GRİ + TURUNCU: Meyve suyu tadında iştah açıcı bir mutfak mı? İşte renkleriniz.

canakkale seramik formart atria serisi besgen sekilli geleneksel koyu yesil parlak sirli karonun mutfakta tezgah arasi kullanimi

9. KOYU GRİ + BEYAZ: Vurgulu ve dramatik efektlerin hakim olduğu mutfağınızı, parlak krom aksesuarlarla canlandırın.

10. ZÜMRÜT YEŞİLİ + BAKIR: Birbirine kontrast ama bir o kadar da uyumlu renk ikilisi, ihtişamlı bir hava yaratır.

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler