icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Banyonun Sınırları Kalkıyor

Bu trendin öncülüğünü, yaşam alanlarının bir parçası haline gelerek temel işlevlerinin dışında da keyif verebileceklerini gösteren mutfaklar yapmıştı. Şimdi ise sırada banyolar var. Yeni ve çok keyifli sığınaklarımız olmaya talipler.

  • 21 Haziran,2022
  • 1 dk okuma
  • Bu içerik 955 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ
kale banyo beyaz saray kahverengi moduler modern ve minimalist banyo mobilyasi

Açık planlı evlerde salonun bir parçası haline gelen, temel işlevsel amacının yanında zaman zaman bir çalışma alanı ve sosyalleşme noktası haline gelen mutfaklarla başladı her şey. Onları asırlardır yemek yapılacak ve yenecek yerler kutusundan çıkararak aslında yaşamın her haline dahil oldukları idrak etmemizle birlikte, banyoların kıymetinin bilinmesinin de yolunu açmış olduk. Banyolar artık daha uzun uzadıya vakit geçirilecek, fonksiyonel oldukları kadar da gözden uzak olmamıza izin verecek yerler olarak değerlendiriliyor. Kafamızdaki engeller kalktıkça, evlerimizdeki duvarlar da eksiliyor.

canakkale seramik artisan serisi alabastro mermeri gorunumlu estetik seramik ve altin renk dekor ve bordur

Duvarın önündeki duvar olarak ifade edebileceğimiz, duvarın içinde kaybolan yeni modüler sistemler devreye giriyor. Burada duvarın yüzeyi, mobilya ve makyaj masası tek, homojen bir ünitede buluşuyor ve ortaya yekpare bir mobilya çıkıyor.

maskulen ve sik tasarimi ile antrasit mocha renkli acik rafli ve cekmeceli yan modulleri ile kale banyo edge serisi banyo mobilyasi

Kesintisiz yüzeyleri ve homojen görünümüyle samimi hafif, kolay, yeni ihtiyaçlara hitap eden modüler bir parça. Böylesi bir mobilya, tek hamleyle banyonuzu bir yaşam alanına dönüştürdü bile. İşin içine renkleri ekleyebilir, samimiyeti içeri dahil etmenin binbir yolunu keşfe çıkabilirsiniz. Emin olun yaşadığınız keyifle bunun geri dönüşünü fazlasıyla alacaksınız.

uzgen geometrik dekoru ile canakkale seramik hera serisi duvar seramigi

Kişiselleştirilebilen modüller, yatayda ve dikeyde her alanı değerlendiren modülasyon ve elbette işlevsellik, sınırları ortadan kalkan banyo tasarımlarının anahtar kelimeleri.

kale banyo vista serisi fonksiyonal ve moduler ahsap gorunumlu naturel banyo mobilyasi

Metrekarenin uygunluğuna göre yatak odanızla iç içe geçmiş banyonuzu, üstü yastıklarla dolu ahşap bir bankla tasarlayabilirsiniz. Evet tıpkı salonunuzda yaptığınız gibi. Oturup müziğinizi dinleyin, kitabınızı okuyun tıpkı salonunuzdaki yaptığınız gibi. Çünkü haber şu: banyolar yeni sessiz ve kişisel alanlarınız.

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler