icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Banyoda Yeni Trendler

Seramik, vitrifiye, batarya, banyo dolapları, desenleri ve renkleriyle banyolarda son eğilimler, akımlar, tercihler ve trendler…

  • 17 Mayıs,2022
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 1007 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

'Gerekirse odaları küçültelim ama banyomuz geniş olsun.' Bu cümleyi duyan mimar sayısındaki artış, bize banyoların evin içindeki değer artışını da gösteriyor. İnsanların kendilerine ayırdıkları zaman arttıkça, banyoda geçirdikleri zaman da artıyor, dolayısıyla fonksiyonlar artıyor, buna bağlı olarak teknolojiler gelişiyor ve banyolar zamanla kabına sığmaz oluyor. Tüm bu süreç sonunda daha geniş bir banyo, o banyoda hem duş, hem küvet, o duşta akıllı sistemler, o sistemler için son teknoloji arayışları da kaçınılmaz oluyor. 

Bu yıl, fonksiyonları arttırılmış ve bütünsel tasarım diline sahip anlayışla geliştirilen banyo dolapları, mobilyalar ile uyumlu seramikler, armatürler ve kullanılan daha birçok malzemede renk, tasarım, uyum ve fonksiyonellik önem kazanmaya başladı.

lavabo alti dolap ici bolmelendirilmis cekmecede organizasyon

Banyo dolapları mucizesi

Yılın yükselen değeri banyo dolapları. Onlara hak ettiği özeni artık veriyoruz. Birer tasarım harikası olarak ele alınan banyo dolapları, küçük ve dar alanları değerlendiren, minik bir parfüm şişesi genişliğinde üretilen, kendi küçük ama işlevi büyük kurtarıcılardan. Daha geniş olanları havlular ve kişisel bakım ürünleriniz için gerekli alanı sağladığı için evin diğer odalarındaki dağınıklığı da önlüyor. Kısaca her dönemde önemli olan depolama çözümleri mekâna ve alanın hacmine bağlı olarak bu yıl da önemini koruyacak.

kaleseramik kale banyo milena serisi kahverengi kucuk minimal banyo mobilyasi

Tiny house banyosu

Taşınabilir evler, karavanlar gibi pandemi ile hayatımıza giren yeni yaşam alışkanlıklarını desteklemek için küçük banyolar da önem kazanmış durumda. Kale bu eğilimi küçük banyolar için tasarlanan Milena, Minimalist gibi mobilya serileriyle destekliyor ve tüketicilerin beklentilerine uygun çözümler sunuyor.  

kaleseramik kale banyo minimalist serisi pastel yesil banyo mobilyasi

Çanakkale Seramik'in küçük ebatlı tasarımlarından biri de Miniatile. Doğal ve çarpıcı renkleri modern yaşamlara taşıyan koleksiyon Metro, Windsor, Avenue, Windsor Frameve Moonlight serilerinden oluşuyor. Miniatile koleksiyonundaki seriler farklı yorumlarla tasarlanan rölyefleri, retro stili modern dokunuşlarla tanımlayan şıklığı ve mekanlara canlılık katan parlak görünümüyle her zevke hitap ediyor. Koleksiyonun 10x30 ve 10x40 cm’lik karoları sayesinde küçük metrekarelerde kolaylıkla tercih edilebilir.

Ahşap görünümlü seramikler

Banyolardaki yüzey kaplamalarında ahşap görünümlü seramikler, ahşaptan çok daha dayanıklı ve kolay temizlenir olduğu için, mekâna verdiği sıcak görüntü sayesinde tercih listesinde önde olacak. Banyolar, ahşabın sıcak etkisiyle karşılaşınca dengeli bir görünüm kazanırken, ahşap kullanımı ile mekanlar daha doğal bir çizgiye ulaşacak.

canakkale seramik chakra serisi ahsap gorunumlu seramik

Siyah rengin asaleti

Banyoda yükselen eğilimlerden biri de siyah renkli ürünlerin kullanımı. Vitrifiye ile başlayan derinlikli siyah hakimiyeti armatür, banyo dolabı ve seramik ile zamansız ve gösterişli atmosferlere imza atıyor. Beyaz üzerine siyah detayları ölçüsünde kullandığınız banyolar bu yıl da oldukça trend. Siyah mat armatürler ve vitrifiye ile beyaz banyo dolaplarınızın kapak ve kulplarını birbirine kombinleyerek banyonuzda sade bir bütünlük sağlayabilirsiniz.

kaleseramik kale banyo zero serisi dikdortgen mat siyah canak lavabo

Bu eğilimleri destekleyen özel tasarımlardan biri de Çanakkale Seramik’in çarpıcı koleksiyonu Formart. Her bir hissin seramikteki yansımasını betimlemekle kalmıyor, seramiği unutulmaz anların merkezine taşıyor. Malzemenin benzersiz kimyasını sanatsal bir formla yeniden yorumlayan seri, sadece mutfak ve banyoya değil, kullanıldığı tüm yaşam alanlarına yeni anlamlar kazandırıyor.

canakkale seramik geometrik cizgiler tasiyan koyu antrasit formart koleksiyonu allure seramik
PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler