icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Her Modern Eve Uyum Sağlayabilecek 10 Harika Banyo Tasarımı

Modern evlerin banyoları için yüzlerce seçenek sunan Kale'nin ilham veren modelleri arasında bir gezintiye ne dersiniz?

  • 1 Nisan,2022
  • 4 dk okuma
  • Bu içerik 1603 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ
acik gri renginde, geometrik dekorlu, dogal tas goruntusunde, mat yuzeyli, rolyef dekoru ile modern tarz canakkale seramik metropol serisi

1. Bir desen sihirbazı Metropol

Doğaltaş görüntüsünde, mat yüzeyli, rölyef dekoru ile modern bir yaklaşım diline sahip olan Metropol serisinde, Çanakkale Seramik 30X60 cm Rektifiyeli/Rektifiyesiz mat duvar karoları ve dekorları; 45x45 cm, 60x60 cm mat, sırlı porselen yer karoları bulunuyor. Gri ve açık gri renk seçenekleri olan Metropol, 3 boyutlu kalıptan olan geometrik dekoru ve soft renkli fonları ile de mekanlarda yalın bir ifade sunuyor.

beyaz, bej, gri notr renk alternatifleri ve modern desenleri ile canakkale seramik grafen serisi duvar ve yer karosu

2. Düz, geometrik ve çizgili: Grafen

Grafen serisi, farklı desenleriyle hayatınıza dinamizm katıyor. Beyaz, bej, gri gibi nötr renk alternatifleriyle sunulan Grafen, modern desenleri ile mükemmeli amaçlayanlara hitap ediyor. 30x60 cm full dekor ve fon duvar karoları, 60x60 cm dekorlu yer karoları ile seri hem banyolarda hem de salon, yatak odası gibi iç mekanlarda kullanılabiliyor.

klasik ve gelenksel cini karo motifi tasiyan kahve mavi renklerinde canakkale seramik pera serisi karo

3. Çini karoların önlenemez yükselişi: Pera

Klasik ve geleneksel çini karo ve motiflerinden ilhamını alan Pera koleksiyonu, Çanakkale Seramik’in 20x20 cm mat, sırlı porselen karolar ve dekorlarından oluşuyor. Kahve-mavi, bej-gri ve siyah-beyaz renk seçenekleri de bulanan Pera, mekanlarda hem yerde hem duvarda kullanılabilme özelliği taşıyan karolara sahiptir. Zengin desen seçeneklerine sahip koleksiyon, desenlerin mix kullanımı ile de artistik, yepyeni, dekoratif bir yaklaşım getiriyor.

mermer gorunumlu modern stil saten yuzeyli ve rektifiyeli yapisi ile canakkale seramik motion serisi karo

4. Motion serisi zengin seçenekler sunuyor


Mermer görüntüsünde, modern yaklaşım diline sahip Motion serisi, saten yüzeyli ve rektifiyeli yapısıyla, mekanlara estetik ve işlevsel çözümler getiriyor. 30x90 cm rektifiyeli duvar karosu ve 60x60 cm boyutlarında rektifiyeli sırlı granit yer karolarından oluşan Motion, gri ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcının beğenisine sunuluyor. Motion serisinde 2 set modern dekor çeşidi bulunuyor. Adını lotus çiçeğinin, stilize yorumundan alan Motion Lotus dekor, 3 boyutlu, derin rölyefli kalıptan bir dekor olma özelliğine sahip. Motion Dotted, Motion Linear, Motion Cage dekorlar ise mix & match trendinden gelen yorum ile farklı desende üretiliyor. Bu karolar aynı zamanda bir arada kombin olarak kullanılabiliyor. Tek başına, yalın bir ifade ile de kullanılabilen dekorlar zengin döşeme alternatifleri sunuyor. 3 boyutlu ve kalıptan olan geometrik desenleri ile de öne çıkıyor.

bes farkli boyuttan olusan siyah ve beyaz renk, timsah derisi crocodile desenli canakkale seramik crocodile serisi karo

5. 5 boyutlu bir seri: Crocodile

Güçlü, dayanıklı, vahşi. Crocodile Serisi, beş farklı boyuttan oluşuyor ve bir araya getirildiklerinde gerçek timsah derisi üzerindeki desen çeşitliliğini yansıtıyor. 45 farklı renk ve ton seçeneğiyle, göz alıcı bir yüzey tasarımı.

kucuk hacimli dar banyo mekanlari icin beyaz ve ahsap lavabo alti dolabi ve islevsel acik ve kapali raf sistemi ile kale banyo mare serisi

6. Küçük alanlara büyük çözümler: Mare

Kale Banyo koleksiyon listesindeki Mare banyo mobilyası, küçük hacimli banyo mekanları için şehirli bir çözüm. Lavabo altı dolabı ve raf sistemiyle depolama ihtiyacını çözen, ayna yanındaki duvar organizasyonuyla hem estetik hem de fonksiyonel bir tasarım.

dogal ahsap dokulu ve siyah detayli islevsel ve moduler banyo depolama uniteleri ile kale banyo vista serisi

7. Doğal ahşap detaylarıyla Vista

Öyle bir banyo mobilyası düşünün ki, tüm ihtiyaçlarınıza karşılık verirken; üstün depolama seçenekleriyle de banyonuzu çok daha işlevsel hale getiriyor. Vista, fonksiyonel ve modüler ürünleriyle banyonuzun gereksinimlerine göre şekilleniyor ve hayalinizdeki banyoyu yaratma fırsatı veriyor.

buyuk hacimli banyolarda yuksek depolama imkani sunan minimalist tasarimli, modul yapili postmodern ve cagdas stile sahip, ahsap tonlari ve siyah profilleri ile kale banyo icon maxi serisi

8. Çevre dostu Icon Maxi

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan Icon Maxi serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor. Ece Yalım Design Studio tarafından tasarlanan Icon Maxi, büyük hacimli mekanlara yüksek depolamalı çözümler sunuyor. Minimalist tasarımı, modüler yapısı ve kişiselleştirmeye uygun seçenekleriyle de dikkat çeken seri, çağdaş ve postmodern bir stile sahip. Kale Banyo'nun çevre dostu yaklaşımla hayata geçirdiği Icon Maxi, estetik ve fonksiyonel olduğu kadar, sakin ve huzur verici bir banyoya sahip olmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Icon koleksiyonunda yer alan 5,5 milimetre inceliğindeki Kale Smart Edge lavabolar da estetik ve fonksiyonel yapısıyla banyolardaki şıklığı tamamlıyor. Daha az hammadde, daha az elektrik ve daha az iş gücü ile üretilen Smart Edge, aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif yapısıyla öne çıkıyor.

kucuk ve dar banyo mekanlari icin tasarlanmis yesil renkte kale banyo minimalist serisi yan bataryali lavabo ve yesil lavabo dolabi

9. Biraz renk, biraz enerji: Minimalist

Sabah uykulu gözlerle girdiğiniz banyonuzda bir doz renk terapisi almaya ne dersiniz? Kale'nin Minimalist model banyo mobilyasının küçük mekanlar için tasarlanmış yan bataryalı lavabosunun dolabı sarı, mavi ya da yeşil renklerde seçilebilir.

dogal dokulu krem mese renkte fonksiyonel ve estetik kapakli cekmeceli lavabo dolabi, ayna dolabi ve boy dolabi urunleri ile kale banyo krea serisi

10. Banyoda kişisel seçimler: Krea

Fonksiyonelliği ve estetiği bir arada sunan Krea serisi, krem meşe, modern ceviz ve beyaz renk seçenekleriyle banyonuza doğallık katıyor. Kapaklı-çekmeceli versiyonu ve ayna dolabı-düz ayna seçenekleri ile banyonuzu kişiselleştirme imkânı sağlıyor. Ayrıca boy dolabı ile geniş bir kullanım hacmi yaratıyor.

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler