icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Banyoda Hijyenik Teknolojiler

Kale, yüzeylerin hijyen kalitesini arttırmak için 5 yıla kadar hijyen garantisi sunan Kaleguard Defence ürün grubunu tasarladı.

  • 18 Kasım,2021
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 728 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Teknolojik dönüşüm hayatın her alanında kendini gösteriyor. Banyolar, bilimsel gelişimlerden en çok etkilenen mekanlardan biri. Çünkü işin içinde konfor var, sağlık var, tasarruf var, kişiselleştirme var. Gelecekte daha iyi bir banyo deneyimi için çalışan uzmanların yarattığı yeni teknolojiler yavaş yavaş evlerimize girmeye başladı. Yüzeylerdeki virüs, bakteri ve mikropların insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirebilmek, günümüzde uzmanların üzerinde en çok çalıştığı konulardan biri. Gözle görünmeyen bu mikroorganizmaların yüzeylerde uzun süre yaşama, çoğalarak kolonileşme, sürtündüğü yerlere bulaşarak çoğalma gibi yetenekleri, insan sağlığını tehdit eden özelliklerini arttırıyor.

ahsap duvarli modern banyo ic mekani

Kaleguard Defence ile hijyenik teknoloji

Üstün kalitesiyle yıllardır sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları tasarlayan Kale, bakteriler ve özellikle Covid 19 gibi zararlı virüsler üzerindeki etkinliği klinik testlerle onaylanmış yeni bir teknoloji geliştirdi. Yeni çağın hijyen teknolojisine sahip Nano Gümüş İyonlarının yer aldığı Anti-Mikrobiyal mat yüzeyli bu seramikler, gözle görünmeyen tehlikeli mikroorganizmaların çoğalmalarını engelliyor, gelişimlerini durduruyor ve uzun süreli hijyen sağlıyor. Natech laboratuvarlarında geliştirilen Kale Anti-Mikrobiyal yüzeyler, bakteri, virüs ve mikropların tutunmasına, yerleşmesine veya üremesine izin vermiyor.

Mutfak, banyo, havuz, spa, spor salonu, AVM, havaalanı, hastane ve otellerde hijyenin önem kazandığı tüm yüzeyler, bu ürünün potansiyel kullanım alanları arasında yer alıyor. Sağlığınızı koruyan üstün özelliklere sahip Kale Anti-Mikrobiyal Yüzeyler, mükemmel estetik ve teknik performanslarını uzun zaman koruyor.

Kale Anti-Mikrobiyal Yüzeyler yeni dünya düzeninde siz ve sevdikleriniz için güvenli yaşam alanları oluşturur. Görünmeyen tehlikelere karşı yüzeylere güvenle dokunabilmeyi sağlar.

PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler