icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Banyolara Feng Shui Enerjisi

Evde doğru ve pozitif bir enerji akışı için banyoların dekorasyonu önemli! Feng Shui öğretilerine kulak veriyoruz…

  • 31 Ocak,2022
  • 3 dk okuma
  • Bu içerik 4100 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Bazı mekanlarda yaşam su gibi akıp gitmez, çok çalışılmasına rağmen çok verim elde edilemez, ilişkiler tatsızdır, anlaşmak ve huzuru hissetmek zordur veya sağlık sorunları insanın yakasını bırakmaz. Adeta var olan yaşam enerjisini yutan delikler vardır mekânda. Bunun nedeni ve çözümü Feng Shui öğretisinde gizli olabilir.

Kirlerimizden, toksinlerimizden arındığımız banyo ve tuvaletler devamlı olarak suyun akıp gittiği, negatif enerji yayan bölümlerdir. Bu nedenle daima kapıları kapalı olmalıdır. Ve uzmanlar banyoları çok süslemekten kaçınmamızı söylüyorlar. Açıktaki tesisat boru ve aksamlarının da dolap içlerine ya da duvar içlerine alınmasını yararlı buluyorlar. Bunun dışında enerjiyi dengeleyen en önemli unsur renkler. Unutmayın, banyoya ilk girdiğinizde en çok algıladığınız renktir önemli olan. Onu elde etmeye çalışın. Yoksa var olan banyo karolarını kırıp dökmeye gerek yok. Aksesuar, banyo tekstilleri ve banyo perdeleriyle de renk algısını düzeltebilirsiniz ve istediğiniz rengi yakalayabilirsiniz.

banyoda organik formlu kuvet, beyaz dogramali pencereve feng shui yazisi

Banyonuz evinizin hangi yönünde yer alıyor?

Evinizin planını karşınıza alın. Banyonuz hangi yöndeyse o yöntemleri kullanarak evinizin enerjisini pozitife çevirebilirsiniz.

Banyonuz evinizin güneydoğu bölümünde yer alıyorsa

Daima gereksiz masraflar, para biriktirememe, finansal kayıplar gibi sorunlar yaratabilir. Önlemek için banyonuzda beyaz renk ve metalik aksesuar kullanın. Banyo kapısının pervazının üzerine ucu yukarı doğru kıvrık hançer asın. Yeşil ve mavi renklerden kaçının.

minimal havlu, tas ve bambu bitki gorsel

Banyonuz evin güneyinde yer alıyorsa

Dedikodular, itibar kaybı, terfi edememe gibi problemler doğurabilir. Önlemek için banyonuzun bir köşesine küp içinde su koyun. Suyun içine güneş istemeyen bir bitki ya da renkli taşlar koyabilirsiniz. Kırmızı renkten kaçının. Toprak tonlarını veya mavi, siyah ve turkuaz renkleri kullanın.

Banyonuz evin doğu yönündeyse

Sağlık sorunları, aile içi geçimsizlik, çocukların isyankarlığı gibi problemler görülebilir. Önlemek için beyaz renk ve metal aksesuarlar kullanın. Yeşil ve mavi tonlarından sakının ve banyonuza yeşil bitki koymayın.

buyuk yesil bitki yapragi uzerinde bej rengi havlu ve ahsap banyo fircasi

Banyonuz evin kuzeydoğu bölümünde yer alıyorsa

Çocukların eğitim problemleri, kişisel gelişimde problemler görülebilir. Önlemek için banyonuza loş ışık seven yeşil bitkiler koyabilirsiniz. Yeşil ve koyu kahverengi tonları, ahşap dolaplar ve ahşap aksesuarlar uygundur.

Banyonuz evinizin kuzey bölümündeyse

İş hayatında sorunlar, kazanç azlığı, verimsiz yatırımlar, yükselememe, tembellik gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Olumsuzluğu önlemek için yeşil ve yeryüzü tonları, ahşap malzeme, seramik aksesuarlar kullanabilirsiniz. Kuzey banyolarında metalik ve cam aksesuar kullanmaktan, siyah, beyaz, gri ve mavi tonlarından sakının.

beyaz su dolu seramik kasede fresh pembe gul ve tomurcuklar

Banyonuz evinizin kuzeybatısında yer alıyorsa

İletişim problemleri, aile bireyleri arasında huzursuzluk ve sağlık sorunları görülebilir. Önlemek için banyonuzu çok aydınlatacak lambalar asın. Kırmızı, pembe, turuncu, sarı renkte aksesuarlar kullanın.

tas gorunumlu organik formlu lavabo, pirinc lavabo bataryasi ve pirinc tepsi uzerinde sabun, lavanta

Banyonuz evinizin batı bölümünde yer alıyorsa

Çocuklarla problemler, çocuk sahibi olamama, yaratıcılığın gelişmemesi, gelecek kaygısı gibi problemler yaşanabilir. Önlemek için neşeli ve canlı renklerde bir banyo kurgulayın. Kırmızı, pembe, turuncu, nar çiçeği, parlak sarı renklerini detaylarda kullanın. Metal aksesuar asla kullanmayın.

Banyonuz evinizin güneybatısında yer alıyorsa

Evlilik problemleri, ilişkide mutsuzluk, sağlık problemleri görülebilir. Önlemek için yeşil tonları, ahşap aksesuarlar veya metal aksesuarlar kullanabilirsiniz. Asla seramik aksesuarlar, kristaller kullanmayın.

ahsap parkeli ve buyuk pencereli ferah banyo mekaninin ortasinda kuvet ve yesil bitkiler

Banyonuz evinizin merkezindeyse

Aile içi huzursuzluk, şansızlık görülebilir. Önlemek için yeşil ve koyu kahverengi objeler, ahşap dolaplar kullanın. Yeşil bitki veya çiçek resimleri koyabilirsiniz. Toprak tonlarından ve doğal taştan sakının.

PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler