icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Burcunuza Göre Dekorasyon Kodları

Bırakın sizin için en iyisini yıldızlar seçsin!

  • 4 Ekim,2021
  • 5 dk okuma
  • Bu içerik 901 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Yaşadığınız mekânları doğum anınızda etkili olan gezegenlerin anlattıklarıyla şekillendirmeye ne dersiniz? Kozmosun içindeki enerji ve dengelerle yaratacağınız bir dekorasyon tarzı belki de tam aradığınız sorulara cevap vermenize yardımcı olur. Burçların genel özelliklerinden yola çıkarak sizler için oluşturduğumuz stil haritasını takip ederek seçimlerinizi belirleyebilirsiniz.

Koc Burcu Icin Dekorasyon Fikirleri

Koç Burcu (22 Mart-20 Nisan)

Kapalı kapıların olmadığı, enerjinin rahatça aktığı, bol ışık alan geniş alanları tercih etmelisiniz, çünkü siz özgürce hareket etmek istersiniz. Eviniz de karakteriniz gibi karmaşıklıktan uzak durmalıdır. Dolaplarınız, depolama ve saklama üniteleriniz kolay ulaşılabilecek bir konumda ve işlevsel olmalıdır. Basit ve fonksiyonel çözümlerin peşindesinizdir. Yenilikleri denemeye açık olan enerjik koç burcu, kendini çoğunlukla kırmızı, ardından da turuncu ve sarı gibi ateşli renklerin parlak tonlarıyla ifade eder.

Boga Burcu Icin Dekorasyon Fikirleri

Boğa Burcu (21 Nisan-21 Mayıs)

Kesin olan bir şey var ki sizin asıl hayaliniz şehir dışında, duvarları sarmaşıklar ya da mor salkımlarla kaplı huzurlu bir müstakil evde oturmak. Rahatlık, estetik ve doğallık düşkünü oluşunuz, evdeki her türlü seçiminizin de odak noktasını oluşturur. Aromatik kokulu mumlar olmadan boğa burcunun evi tamam sayılmaz. Evindeki çarşaflar saten, yatak örtüsü kadife, havlular bambu, bornoz ise yüzde yüz pamukludur. Yemek pişirmeyi, yemeyi ve yemek daveti vermeyi seven biri olarak, mutfağı onun evde en sevdiği ve gurur duyduğu yer olacaktır. Uçuk mavi, açık yeşil ya da toz pembe gibi pastel tonları kahverengi ve pudralı toprak renkleri ile tamamlayabilirsiniz.

Ikizler Burcu Icin Dekorasyon Fikirleri

İkizler Burcu (22 Mayıs-23 Haziran)

Entelektüel, özgür, uçarı ve konuşkan ikizler burcunun yaşadığı evde her şey elinin altında olmalıdır. Monotonluğa asla gelemez. Konu evinize gelince, ferah ve düzenli bir ortamda her stilden birazcık olmasını istersiniz. Mutfak kır evi tarzında, banyo ise oldukça lüks olabilir. Evinizin teknolojik altyapısını güncellemek, ses sistemi, televizyon ya da internetin hızı için ciddi bütçeler ayırmak tam olarak İkizler burcunun yapacağı şeylerdir. Çift karakter özelliğinize referans verecek şekilde obje ve aksesuarlar hep çift olarak yer alır evinizde. Neşeli bir atmosfer ve pop bir stilin peşindesiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-23 Temmuz)

“Benim biricik güzel kabuğum, koruyan, huzurlu hissettiren, dinginleştiren limanım, sevgili evim” diye sever evini bir Yengeç. Bulduğu dinginlik ancak girinti ve çıkıntılarla, istediği anda kıvrılıp kalacağı farklı köşelerdeki sürpriz deko-hareketlerle değerli olur gözünde. Denizin ya kendisi, ya da dalgaları, kokusu, mavisi, köpük beyazı mutlaka evinin yakınlarında olmalıdır. Vintage, rustik ve 50’liler stili mobilyalar sizin evinizde aynı ailedenmiş gibi yaşamayı öğrenirler. Deniz mavisi, deniz kabuğunun sedefli ışıltıları, beyaz, taş ve kum renkleri, turuncu sizin renginiz.

Aslan Burcu Icin Dekorasyon Onerileri

Aslan Burcu (24 Temmuz -22 Ağustos)

Aslan burcuysanız kesinlikle herkesten uzak bir noktada tek başınıza yaşamak istemezsiniz, çünkü lüks seçimler ve değerli sanat eserleriyle dolu kalabalık salonunuzu ve görkemli bahçenizi kimsenin görmeyeceği ihtimali canınızı sıkabilir. Ya tasarım klasiklerini, ya çağdaş lüks markaların mobilyalarını, ya antikaları ya da hepsini birlikte kullanırsınız! Teatral dekorlar, egzotik aksesuarlar, dekoratif ayna ve aydınlatmalar iç mimari kurgunuzda başrol oynar. Orijinal fikirlere sahip ve iyi bir organizatör olan aslan burcunun kendini ifade edebileceği, güçlü ve canlı mizacını en iyi yansıtabileceği renkler altın sarısı ve sarının tüm tonlarıdır.

Basak Burcu Icin Dekorasyon Onerileri

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)

Başak burcuna atfedilmiş temizlik ve titizlik gibi klişe kelimelerden kaçınmak istesek de, eviniz söz konusu olduğunda “düzen” sizin stil anahtarınızdır. Eğer bir başak burcuysanız, küçük de olsa büyük de olsa evinizde her şey yerli yerindedir. Mekân sizin bir uzantınız olduğu için sağlıklı, hijyenik ve otokontrollü bir hava hakimdir. Gösterişten uzak, rafine bir stil ve Japon estetik anlayışı size uygundur. Mobilyada ağır ve büyük boyutları değil, mümkünse mobilize olabilen tekerlekli ve hareketli üniteleri tercih edersiniz. Gri-mavi, küf yeşili, krem, beyaz ve vizon rengi gibi soluk görünümlü renkler tam sizi ifade eder.

Terazi Burcu Icin Dekorasyon Onerileri

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim)

Bu burcun dekorasyon stilinin anahtarı Zen tarzı bir dengedir. Sosyal açıdan hareketli bir hayatı olduğu için sürekli misafir ağırlamak ister. Karar veremediği için çoğu zaman yenilik yapmaktan son dakikada vazgeçer. Ama eğer karar verirse, yaratıcı ve ilham verici seçimleriyle şaşırtacaktır, çünkü hem doğuştan gelen iyi bir estetik anlayışı vardır, hem de tüm trendleri ve önemli markaların son koleksiyonlarını takip etmektedir. Lacivert tonları, yeşil ve mavinin pastel tonları sizi birebir yansıtır.

Terazi Burcu Icin Dekorasyon Onerileri

Akrep Burcu (23 Ekim-22 Kasım)

Bir Akrep, kimseyi kolay kolay kendi kişisel ve özel alanına sokmaz. Siz dramatize etmeyi seven birisiniz, bu nedenle evinizin koyu renklerle dekore edilmiş bir tiyatro sahnesine benzemesi sürpriz olmayacaktır. Antrede dev bir tablo, salonda kadife perdeler, yatak odasında işli saten çarşaflar, banyoda ise mermer lavabo ve duvardan duvara bir ayna sizi yansıtan seçimlerdir. Baskın desenli bir yastık, zebra baskılı bir halı ya da metal aksamlı bir yemek masası, kısacası pek çok kişi için kullanımı imkansız seçimler sizin tercihiniz olabilir, çünkü güçlü bir kimliği ve derin bir felsefesi olan eşyalar size çekici gelir. Renk paletinin koyu, gölgeli ve dumanlı tonları, siyah, şarap rengi ve turuncu tam size göre.

Yay Burcu Icin Dekorasyon Onerileri

Yay Burcu (23 Kasım-21 Aralık)

Sürekli seyahatte olan ve hayal gücüyle beslenen ruhunuzu yansıtan eviniz mümkün olduğu kadar üst katlarda olmalıdır ki gökyüzü ile ilişkiniz kesilmesin. Göçebe kültürlere ilgi duyan yay burcunun evi seyahatlerinde alıp taşıdığı objeler ve ara sokaklarda keşfettiği atölyelerden bulduğu özel parçalarla doludur; tasarım klasikleri arasından seçtiği mobilyaların organik tekstiller, küçük bronz heykeller, cam figürler ve seramik aksesuarlarla tamamlanması kaçınılmazdır. Hepsini nereden ve ne zaman aldığını bilir; özel bir hikayesi varsa hatırlar. Çöl renkleri, şafak pembesi, koyu mor ve sütlü kahve renginden oluşan sıcak tonlarda bir palet sizi ifade eder.

Oglak Burcu Icin Dekorasyon Onerileri

Oğlak Burcu (22 Aralık-20 Ocak)

Oğlak burcu aydınlık mekânları tercih ettiğinden ince perdeler ve çok sayıda aydınlatmadan vazgeçemez. Ağırbaşlı ve sade lüks sizi en iyi anlatan tamlamadır. Oğlak burçları için tuhaf olduğunu düşündüğümüz ama onları son derece tatmin eden bir detay mutfak tezgâhındaki bitki saksılarıdır. Yeni parçalar satın almak yerine eskileri yenileyerek tekrar kullanmak tam bir Oğlak davranışıdır. Çağdaş ve yeniden yorumlanmış endüstriyel stiller tam sizin kaleminiz. Eğer bir Oğlak siyah-beyaz kombinasyonunun güvenli sularında yüzmüyorsa, kurşuni gri, nefti yeşil ve koyu kahve gibi ağırbaşlı renkler arasında tercih yapar.

Kova Burcu Icin Dekorasyon Onerileri

Kova Burcu (21 Ocak-19 Şubat)

Yaratıcı kombinasyonların insanı Kova, evinde zaman zaman kitsch olabilecek, ama atmosfere neşe katması için bilinçli seçilen objelere yer verir. Çünkü zeka ve espri anlayışı sizde fazlasıyla vardır ve bu özellikleri evinizde göstermek istersiniz. Kitaplar evin demirbaşları arasındadır. Bu nedenle kütüphane seçimi büyük önem taşır. Eksantrik meselelere eğilmesiyle ünlüdür ve eklektik kombinasyonlar yaratır. Her şeyi denemeye açıktır, banyoda çalışabilir, mutfakta uyuyabilir, yatak odasında misafir ağırlayabilir. Kova burcu, mürekkep mavisi, mor ya da elektrik mavisi gibi tek bir rengin farklı tonları üzerine yoğunlaşmak ister.

Balik Burcu Icin Dekorasyon Onerileri

Balık Burcu (20 Şubat-21 Mart)

Siz gerçek bir bohemsiniz. Evde her şeyin doğru ölçüde ve dengede olması da çok önemli sizin için. Kapana kısılmışlık hissinden nefret ettiğiniz için geniş pencereler ve yüksek tavanlar ev seçiminde büyük rol oynar. Su grubuna ait olduğunuz için, banyonuz ekstra önem taşır. Banyo ve mutfak lüks bir kimlikte ama ultra teknolojik olmamalı. Çünkü Balık burcunun en yeni teknolojilerle arası pek iyi değildir. Evinizde katı kurallar olmasından hoşlanmaz, hatta etrafa yuva sıcaklığı veren bir karmaşayı tercih edersiniz. Hayalperest, hassas ve sezgisel Balık burcu, farklı stilleri karıştırmaktan çekinmez. Gökyüzü mavisi, cam yeşili, inci beyazı gibi pastel ve masalsı tonların dışında sualtı dünyası, mercan, inci ve kum beji renkleriyle sizi içine çeker.

PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler