icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Banyoda Sihirli Birliktelik: Altın ve Beyaz

Lüks, sofistike ve zamansız güzelliği yansıtan bir banyoya adım attığınızı hayal edin. Altın ve beyaz ikilisi banyonuzu zarafetin mabedine dönüştürebilir.

  • 21 Kasım,2023
  • 3 dk okuma
  • Bu içerik 294 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ
gold detayli modern banyoda altin ve beyaz renk paleti, klasik ve cagdas tasarim, altin cerceve ayna

Banyo işlevsel bir alandan çok daha fazlasıdır; güne başlayıp bitirdiğiniz yerdir. Burada yaptığınız tasarım seçimleri tüm evinizin havasını belirler ya da derinden etkiler. Altın ve beyaz renk paleti, klasikten çağdaşa ve hatta her ikisinin karışımına kadar çeşitli tasarım yaklaşımlarına uyarlanabilecek çok yönlü bir birliktelik. Bu çok yönlülük, uyumlu ve lüks hissi korurken benzersiz tarzınızı yansıtan bir banyo yaratmanıza olanak tanıyor.

kuvetli banyoda altin gold kuvet bataryasi ve minimalist beyaz banyo

Modern altın, minimalist beyaz

Mekanı kurgularken önerimiz, modern minimalist bir yaklaşım için azaltmaya, sadeleşmeye ve hatlara odaklanmanız olacak. Temiz, düzenli bir görünüm oluşturmak için duvar ve zeminlerde geniş formatlı, mat beyaz karoları tercih edebilirsiniz. Beyaz fayansların nötrlüğü, altın unsurların parlamasını sağlayarak lüks ama sakinleştirici bir atmosfer sunacaktır. Mat yüzeyli beyaz karolar daha doğal ve sade bir yaratırken, fırçalanmış veya mat altın vurgular için de mükemmel bir arka plan oluşturur. Duvara monte musluk ve minimalist bir duş başlığı gibi şık, mat altın aksesuarlar böylesi bir banyo için idealdir. Altın ve beyazı aynı gövdede sunan karolar da istediğiniz görsel dengeyi sunmak için birebirdir. Bu önerimiz için Orientile koleksiyonuna ait Rumi ve Formart koleksiyonu Vanity serilerini inceleyebilirsiniz.

kemer gold detayli bordur duvar seramigi, gold altin lavabo bataryasi, altin kulplu lavabo dolabi

İstediğiniz görünümlerde vurguyu artırmak için geometrik düzenlemeler yapın; mermer görünümlü karoların balıksırtı döşenmesi, zeminde ve özellikle de duvarlarda görsel bir çekim etkisi yaratır. Altın aksesuarların ve vurguların düz çizgileriyle güzel bir kontrast oluşturabilir. Bu görünümü dikdörtgen, altın çerçeveli bir ayna ve sade, köşeli bir tasarıma sahip altın bir sarkıt aydınlatmayla eşleştirebilirsiniz. Önemli olan hatları temiz tutmak, malzeme ve kaplamaların kendini göstermesine izin vermektir. Trendlere uygun bir dokunuş için, minimalist görünüme katkıda bulunmakla kalmayıp alanın daha büyük görünmesini de sağlayan, altın kulplu asma lavabo dolabı modellerini tercih edebilirsiniz.

kale sinterflex golden hour altin beyaz buyuk duvar yer seramigi

Her devrin değişmezi

Hangi dönemin etkisinde olursa olsun, gerçek klasik yaklaşım için detaylar her şeydir. Metro fayansları asla modası geçmeyen zamansız bir seçimdir. Beyaz olarak kullanıldığında temiz, akıcı bir görünüm sunarlar. Altını dahil etmek için, ince ama etkili bir tasarım öğesi katmayı düşünebilirsiniz; fayansların arasında altın renkli derz harcı kullanmak. Bu benzersiz yaklaşım, alanı bunaltmadan banyolara lüks bir dokunuş katacaktır. Yeter ki çok küçük ebatlar tercih etmeyin. Alternatif olarak, beyaz metro fayanslarından oluşan bir duvarın içine tamamen altın renkli bir niş yerleştirebilirsiniz. Bu sadece işlevsel bir depolama alanı olarak hizmet vermekle kalmaz, aynı zamanda altının gerçekten öne çıktığı ikincil bir odak noktası görevi de görür.

altin cerceveli yuvarlak ayna, cift lavabolu banyo, altin kulplu beyaz banyo mobilyasi

Bir diğer ışıltılı görünümü ise altın damarlı beyaz mermer görünümlü seramik karolar kullanarak yakalayabilirsiniz. Tüm bu kullanım alternatifleri,  yuvarlak hatlara ve çekici ayrıntılara sahip vintage musluklar ile nostaljiyi lüks ile harmanlayarak sunar. Tezgah üzeri altın çerçeveli, damask bir ayna ise alanın asıl odak noktası olabilir. Bu yılın trendlerini yakalayalım derseniz de, altın gövdeli kristal bir avize ve ona eşlik eden buzlu camlı ve altın tabanlı duvar aplikleri kullanın. Altın nakışlı pofidik bembeyaz havlularla da son bir zarafet dokunuşu yapabilirsiniz.

calacatta dolce gold pembe ve altin mermer gorunumlu seramik

Mükemmel ikili

Modern ve klasik unsurları harmanlamak için altın ve beyazdan oluşan renk paleti mükemmeldir. Beyaz ve yalın geniş bir lavabo tercih edebilir ve onu klasik görünümlü  altın bir muslukla taçlandırabilirsiniz. Modern bir arka planda duvar karoları büyük ve mat olabilir, ancak duvarı altın dokunuşlu bir bordürle klasik ve zengin gösterebilirsiniz. Tarzların birleştirilmesinde aydınlatmanın rolüne de unutmayın; modern, geometrik altın vurgulu seçimler banyonun merkezinde yer alırken, klasik esintilere sahip altın aplikler ayna yanında yer alabilirler. Sonuç, hem zamansız hem de güncel hissettiren, altın ve beyazın kalıcı çok yönlülüğünün kanıtı olan bir banyo olacaktır.

Banyo tasarımında altın-beyaz ikilisi sonsuz olanak vaad eder. İster mevcut alanınızı yeniliyor ister yeni bir ev dekore ediyor olun, bu renk ikilisi hem klasik hem modern hem de hibrit tasarımlara uyum sağlayabilecek çok yönlü bir temel yaratır. Modern, rustik, avangard, minimalist veya geleneksel bir tasarımın karmaşık ayrıntılarını tercih etseniz de, altın ve beyaz ile yalnızca işlevsel değil, aynı zamanda lüks ve zamansız bir zarafet simgesi bir banyo yaratabilirsiniz. Banyonuzu her zaman hayalini kurduğunuz sığınağa dönüştürmeye şimdi başlayın.

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler