icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Koyu Renk Zeminlerle Banyoda Modern Bir Atmosfer

Mekanlara asil ve modern bir aura kazandıran koyu renk seramiklerle kurguladığınız mekanlar, sıradanlıktan uzak bir imzaya sahip olur.

  • 22 Kasım,2021
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 1065 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Seramik seçerken sonsuz model arasında kaybolduğunuzda, alternatifleri sınırlamak için belli kararlar vermeniz gerekir. Fayansın boyutları, rengi, mat ya da parlak oluşu gibi yönlendirmelerle size uygun olan seramiğe adım adım yaklaşırsınız. Bu seçimler sizin zevkinizi ve ihtiyacınızı yansıtır.

İşte tam bu noktada cesur olun ve size uzun yıllar eşlik edecek yüzeyler için farklı seçimler yapmaktan korkmayın! Belli kalıplara girmeden, genel geçer trendlere kapılmadan gerçekten istediğiniz tarzı uygulayın. İşte o zaman sıradan bir seramik bile tüm mekânın kimliğini değiştiren başrol oyuncusu haline gelebilir. Koyu renk yüzey karolarıyla bunu başarabilirsiniz.

Banyo ve mutfakların zemininde koyu renk seramik kullanımı genellikle hijyen ve temizlik nedeniyle tercih edilmez. Koyu renk seramiklerin mekânı küçülteceği de diğer bir yanlış bilgi olarak yaygındır. Halbuki koyu renk, banyo ve mutfaklarda yenilikçi ve modern bir tarz yakalar, mekânı kavramamızı kolaylaştırır ve üzerindeki mobilya ya da vitrifiyelerin öne çıkmasını sağlar. Doğru bir aydınlatma ile oldukça şık bir mekân yaratılır.

gri ve siyah renk duvar yuzey karosu dosenmis banyo ic mekani

Koyu renk seramiklerin duvarda kullanımı

Özellikle banyolarda tek bir duvarı koyu renk seramikle kaplayarak, görsel anlamda bir farklılık ve zarafet yaratmanız mümkün. Tüm duvarları zeminden tavana kadar aynı seramikle kaplamayı aklınızdan çıkarın. Banyoda bazı duvarları hiçbir malzemeyle kaplamadan beton halde bırakırken, su gelmeyen köşeleri duvar kağıdıyla hareketlendirebilir, suyla temas eden duvarları da tüm bu ambiyansa uygun koyu renk seramiklerle tamamlayabilirsiniz.

banyo duvarinda siyah renk duvar karosu kullanimi
PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler