icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

İçinden Sanat Geçen Evler

Evdeki sanat eserleri, odaların ruhuna katkıda bulunan, aynı zamanda içinde yaşayanlara da keyif ve mutluluk veren öznelerdir. Evinizi sanatsız bırakmayın!

  • 27 Mayıs,2022
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 829 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Sanat, her objeye ya da her eyleme dahil olabilen, aynı zamanda hem evrensel hem de kişisel olabilen bir konu. Sanatı sadece resim ya da heykelle sınırlamak, diğer pek çok sanat dalına haksızlık olur. Onu sadece duvar ya da büfe de sergilemek de öyle.

Yetenekli zanaatkarların elinden çıkmış, geleneksel yöntemlerle yaratılmış, kadim ustaların imzasını taşıyan her eser sanat olabilir. Bu bir halı, bir kahve fincanı, bir kumaş deseni, bir lamba olabilir.

rengarenk yasam alaninda duvarda cesitli sanatsal eserler, hali, aksesuarlar, objeler

Sanat eserleri nasıl seçilmeli?

Sayısız kategoride, dünyanın her yerinden yüzlerce iyi sanatçı ve zanaatkar var. Hepsi kendine has, değişik zevklere uygun eserler üretiyor. Stilini kendinize yakın bulduğunuz sanatçıların ilhamları, teknikleri, süreçleri hakkında bilgi edinin. Bu size kendinizle ilgili de çok şey anlatır.

duvara buyuk cerceveli tablo asan kadin gorseli

Sanat eserleri nasıl yerleştirilmeli?

Beğendiğiniz eserleri evin köşelerine yerleştirirken, eserin, çevresindeki eşyalar ve objelerle uyumuna önem verin. Ebat olarak diğerlerinin yanında ezilmesin, renk olarak sönük kalmasın, başka eşyaların arkasında kaybolmasın.

Odak noktasına sevdiğiniz eseri yerleştirerek diğerleriyle bir denge yaratabilirsiniz. Yatak odası, koridor, mutfak hatta banyoda bile sanat yer açın. 

ferah ve sakin yatak odasinda yesil saksi bitkileri duvarda tablo
PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler