icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Ahşap Görünümlü Seramik Yüzeyler

Yüzeylerde yarattığı sıcak görünüm ve doğal atmosfer nedeniyle ahşap zemin kaplamalarını tercih edenlerdenseniz bu yazımız sizin için.

  • 11 Kasım,2021
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 2865 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Her ne kadar dokusunun yumuşaklığı ve görüntüsünün doğallığına hayran olsanız da ahşap kaplamaların kullanımı ve bakımı ne kadar zor değil mi? Masif ağaç ürünlerin zaman içinde cilalanması, bu cila işlemi için evdeki tüm eşyaların boşaltılması, sistire tozları nedeniyle tüm dolapların temizlenmesi, zarar gören tek bir parke parçasının yerine yenisinin takılması için parkelerin neredeyse yarısının sökülmesi gibi yıpratıcı bakım aşamaları var. Lamine parkeler ise dayanıklılık testinde sınıfta kalıyor. Topuk gibi sivri cisimlerle aşınıyor, suya ise hiç tahammülü yok. Tüm bu zorluklar nedeniyle parke yüzeylerden vazgeçmeyi düşünüyorsanız size yeni bir fikir sunalım:

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, koleksiyonlarında yer verdiği ahşap görünümlü seramik modelleriyle size hem ağaç dokusunun doğallığını sunuyor hem de seramik malzemenin kolaylığını… Nasıl mı? Ahşap dokulu seramik kaplamalar sayesinde.

modern ahsap dosemeli banyo ic mekani

Ağaç görünümlü seramik çeşitleri nelerdir?

Parke ya da rabıta görünümlü bu seramiklerin meşe gibi koyu ağaç ya da akçaağaç, sedir gibi daha açık renklerde seçenekleri bulunuyor. Sadece rengi değil, boyutları, ağaç dokusu ve deseniyle de parkeden farksız bir görüntü ortaya çıkaran bu seramikleri kendi yaratıcı fikirlerinizle zenginleştirebilirsiniz. Farklı tonlarda bordürler, yaprak desenli panolar ve boyutlarındaki esneklik sayesinde her türlü sanatsal mizanseni uygulamak mümkün. Zemin için tercih edilen parke görünümlü fayanslar, mat renkleriyle gerçekçi bir parke görüntüsünü de yakalıyor.

ahsap banyo kapakli ve ahsap zemin dosemeli banyo ic mekani

Ahşap görünümlü karolar nerelerde kullanılır?

Bu seramikleri, ahşap yüzeylerin sıcaklığını göstermek istediğiniz her yerde kullanılabilirsiniz. Bu, evinizin salonu, antreniz olabildiği gibi banyo ve mutfaklar gibi ıslak mekanlar da olabilir. Çünkü seramik yüzeyler sudan, tozdan, ısıdan etkilenmez. Gerçek ahşap zeminlerde yaşadığınız küflenme, çizilme, çürüme ve aşınma gibi sorunları ahşap görünümlü fayans ya da seramiklerde yaşamazsınız.

İki lavabolu ve kuvetli ahsap zemin ve duvarli banyo mekani

Bu seramiklerin özellikleri nelerdir?

    • Bir yandan doğal ahşap görüntüsünü evlerinize taşırken, bir yandan seramik malzemenin tüm kolaylıklarını size yaşatır.
    • Kolay temizlenir, bakımı kolaydır.
    • Maliyeti düşüktür, buna rağmen uzun ömürlüdür.
    • Boyut ve renkler açısından zengin bir seçki sunar. Yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz farklı yerleştirme çeşitleri ve döşeme fikirleri yaratabilirsiniz.
    • Onarımı kolaydır. Bir kırılma olduğunda, seramik karonun değişmesi, ahşap kaplamalara göre çok daha kolay, kısa süreli ve az maliyetlidir.

 

ahsap gorunumlu seramik zeminli, kuvetli, iki lavaboolu buyuk camlari olan aydinlik banyo ic mekani
PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler