icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Klasik Mutfak ve Banyo Trendleri

Klasik tarzda tasarlanmış banyo ve mutfakların dekorasyonunda kıvrımlı formlar ve sanatsal detaylar ön planda olmalı.

  • 8 Şubat,2022
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 962 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ
lacivert damarli ve gri motifli mermer gorunumlu lavabo tezgahi ve kuvet yuzey kaplamasi, beyaz klasik lavabo dolabi

Evin diğer odalarıyla uyumlu bir tarzda dekore edilen banyo ve mutfaklar için klasik çizgiyi yakalamak sandığınız kadar kolay değil. Fonksiyona bağlı olan tasarımların yoğun olduğu ıslak mekanlarda stiliniz için farklılaşacak alanlar bulmak zorlaşıyor. Çünkü bir kanepe değişimi kolay olabilir ama fayansların değişimi ya da vitrifiye yenilenmesi pek de ufak olmayan çapta bir inşaat gerektiriyor.

Bu tadilatı göze alabiliyorsanız, klasik desen ve formlara sahip ürünlerden bir moodboard yaratabilirsiniz. Ya da var olan banyo ve mutfağınıza küçük eklemeler yaparak klasik stili yansıtan bir mekâna imza atabilirsiniz.

klasik tarz mutfakta ahsap gorunumlu krem rengi, altin varakli dolaplar, kristal tasli klasik avize, bakir fon perdeler, koyu desenli mutfak tezgahi ve dolap arasi seramik kaplamasi

Klasik banyo ve mutfaklarda renk trendleri

Klasik tarz denince aklımıza gelen renklerden ilki kahverengi olur. Koyu tonlarını leke olarak kullanıp, açık kahverengiyle mekânı tamamlayın. Araya ekleyeceğiniz koyu yeşil tekstil ürünleri ve hardal sarısı aksesuarlarla aradığınız etkiyi tamamlarsınız. Kristaller ve altın vurgusunu da unutmamalı. Her şey kararında güzel görünür unutmayın, abartılı yoğunluktan kaçının. Duvar kâğıdı bu tarzın kurtarıcı fonunu yaratır. Seramik ve duvar kağıdını birlikte kullanın.

buyuk pencereli ve manzarali klasik tarz banyoda varakli ayna, eskitilmis ahsap lavabo alti dolabi,

Klasik tarz banyo ve mutfaklarda aksesuar trendleri

Banyo ve mutfakta kullanılan aksesuarlar bellidir, diyerek kendinizi sınırlamayın.
Kristal bir avize, tezgâh üzerinde bir şamdan ve duvardaki çerçeveler, misafir banyonuzda hem şık hem de lüksist bir duruşu harmanlayacak, klasik tarzınızı pekiştirecektir. Mutfakta ise açık raf alanları yaratın, buraya eski tip kitaplar, loş bir ışık veren abajur, küçük heykelcikler ekleyebilirsiniz. Motifli bir halı, varaklı bir ayna, tezgâh üzerinde vazoda çiçekler, klasik tarzda bir aydınlatma ile dekorunuzu tamamlayabilirsiniz.

klasik tarz mutfakta, kristal tasli sarkit avize, hazeranli sandalye ve dolap kapagi, siyah beyaz pliseli zebra stor perde, kirik beyaz klasik mutfak dolaplari,

Klasik tarz banyo ve mutfaklarda mobilya trendleri

Çıtalı kapaklar, dairesel formlu bitişler ve döküm kulplarla aradığınız etkiyi yaratmanız mümkün. Duvar rengine kontrast oluşturacak bir renkle dolap kapaklarını boyatın.

Koyu kahverengi hatta siyah rengin ciddi bir fark yaratacağı kesin. Ortamı çok karartmamak için mobilyada seçtiğiniz koyu rengin en açık tonunu duvarlara yansıtın. Banyoda klasik tarz için ayaklı küvet seçimi konusunda ısrarcı olun.

beyaz renk romantik cizgiler, feminen dokunuslar ve klasik formlariyla kale banyo victorian serisi klasik tarz banyo mobilyasi

Banyolar için önerimiz Kalebodur imzalı, kıvrımlı hatlarıyla öne çıkan Victorian model banyo. 

Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirilen Victorian serisi ile banyolarda estetik ve zarif bir ambiyans yaratılıyor. Kıvrımlı hatlarıyla ve zarif tasarımıyla banyonuza klasik bir görünüm katarken, ultra lake yüzeyi sayesinde hem yüksek parlaklık hem de dayanıklılık sağlar. Swarovski taşlarıyla süslenen antrasit renk seçeneği ile banyonuza zarafet katar.

PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler