icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Banyolar Işıldıyor! Sıcak Metaliklerin Popülaritesi Artıyor

Bir süredir banyoların gözbebeği olan metalik görünümler, bu yıl fayanstan tezgaha, aydınlatma armatürlerden bataryalara ve hatta yer döşemelerine varana kadar banyoları ele geçiriyor. Siz de bu samimi ışıltıya teslim olun.

  • 30 Mayıs,2023
  • 1 dk okuma
  • Bu içerik 459 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Artık mekanlarda eskisinden daha fazla samimiyet ve konfor arıyoruz. Bu taleplerimizin estetik dışavurumları ise dekorasyon stillerinden yaşam trendlerine, tasarımcılar ve mimarlar tarafından farklı bakış açılarıyla form buluyor. Bu sıcaklık arayışı, özellikle banyolarda mat (fırçalanmış) şampanya altın, bronz ve pirinç gibi daha sıcak metaliklerin yer bulmasını sağlarken, parlak krom görünümlerden biraz uzaklaşıyoruz. Bu yeni nesil metalikleri banyonuza bakın nasıl adapte edebilirsiniz.

Sıcak tonların yanı sıra daha nötr ve toprak tonlarınının banyolarda boy gösterince, özellikle pirinç ve bronz mat (fırçalanmış) metalik kaplamalar da banyo projelerinin aranan ikilisi oldular. Modern tasarımlarla sıcak bir kontrast oluşturan tonlamaları sayesinde ister armatür kaplamalarında ister fayanslarda bu parlaklığa siz de yer verebilirsiniz. Duvarlarda dengeli bir ışıltı isteyenler, Çanakkale Seramik Formart Vanity, Orientile Rumi ve Calacatta serileriyle Kalebodur Royal Marbles koleksiyonunu inceleyebilirler.

Modern bir banyo arzulayanlar veya mevcut modern banyolarını yenileyecek olanlar, şimdilerde projelerine parlak metaller yerine, daha çağdaş ve minimal bir görünüm sunan fırçalanmış-mat metalik yüzey ve kaplamaları tercih ediyorlar. Ve hatta size önerimiz, tek bir metalik kaplamaya bağlı kalma ihtiyacı hissetmeyin çünkü karışık metallerin aynı mekanda kullanımı da yükselişte.

Metalik vurgular, doğal bir ışık yansıtıcı olduklarından bir alanı daha aydınlık hissettirmenin harika bir yoludur. Bu etkiyi özellikle küçük banyolarda kullanmak isteyebilirsiniz. Fayanslardaki metalik tonlar veya metal vurgular, sadece banyolarda değil, tüm ev içerisinde özel ve güzel hissettiren dekoratif bir ışıltı yaratabilirler.

Mat krom vurgulara sahip armatürlerle, Carrara mermerinin birlikteliği klasik banyolara sade bir şıklık katacaktır. Siz de banyonuzda bu görünüöü, Kale Banyo Karina lavabo bataryası ve Çanakkale Seramik Carrara serisi mermer efektli duvar ve yer karosuyla oluşturabilirsiniz. Bu zamansız birliktelik banyonuza, şık olduğu kadar lüks hissi veren temiz ve yalın bir görünüm kazandıracaktır.

Aslına bakarsanız banyonuza metalik dokunuşlar katabileceğiniz birçok tamamlayıcı eleman ve aksesuar var: Duş barları, havluluklar, sabunluklar, çekmece kulpları veya tuvalet fırçalarına ilaveten gömme rezervuar panelleri, su tahliye kanalları, lavabo süzgeçleri, duş kanalları, musluk ve vanalar, duş kapısı ve bağlantı elemanları ve profiller gibi genellikle parlak krom olan kaplamaları sıcak metaliklerle değiştirebilirsiniz.

Bu yıl banyolarda dekoratif aydınlatmalar ön planda olduğundan seçim yaparken açık fikirli olun: Makyaj masasından sarkıt lambalara, duvar apliklerinden gömme armatürlere alışılmadık tasarımları listeye dahil edin. Konumuz sıcak metalikler olduğuna göre, tercihlerinizin ışıldamasına da özen gösterin.

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler