icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Dekorasyonda Kelime ve Harf Kullanımı

Kelimeler ve cümleler, hatta satırlarca yazı, kitaplardan çıkıp dekorasyonda da kendilerine yer buluyor. Tekstil ürünlerinde, tablolarda, neon ışıklarda kelimelerin gücüne teslim oluyoruz.

  • 3 Haziran,2022
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 673 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Kelimeler kitap sayfaları arasından çıkıp, evlerimizin sürprizli köşelerinden bize göz kırpıyor. Bazen bir kelime, bazen bir cümle bazen de uzun bir hikâye olarak dekorasyonda kullanılan yazılar, içerdikleri anlamlar sayesinde sizin hayata bakışınızı özetliyor. Bu nedenle doğru seçimler yapmalısınız.

siyah yazi panosu, not defteri canli bitkiler ve kupa ile keyifli calisma kosesi

Hangi kelimeleri seçmeli?

Sizi motive eden, enerji veren ya da duygularınızla bağ kuran kelimeleri, evinizdeki bazı köşelere, duvarlara, yastıklara taşıyarak gün içinde sizi gülümsetecek bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

Sevdiğiniz öykünün kısacık bir paragrafı, bir şiir dizesi ya da sadece birkaç anahtar kelime yaşam alanlarınıza kendi imzanızı atmanızı sağlar.

there is no place like home yazili tablo ve dekoratif objeler ile ev kosesi tasarimi

Yazıları nasıl tasarlamalı?

Dekorasyonda kelimeleri kullanırken duvar kağıtları, tekstil baskıları gibi hazır yapılmış olanlar arasından seçebileceğiniz gibi, bir çerçeve içinde kendi el yazınızla bir tablo yapabilir, mozaiklerle duvar panosu oluşturabilir ya da tercih ettiğiniz yazıları neon firmalarına istediğiniz fontta tasarlatabilirsiniz.

all you need is love yazili kirmizi siyah beyaz tablo

Kelimelerin yeri

Evinize kelimeler ekleyecekseniz, önce yerine karar vermelisiniz. Yatak başında, müzik köşesinde, mutfak ya da banyoda olması, o kelimenin ya da yazının içeriğini değiştirebilir. İçeriğinde sizi iyi hissettiren, gülümseten, mutlu eden bir anlamının olmasına özen gösterin. Çünkü kelimelerin gücü, dekorasyonda da etkilidir.

pembe led isikli mr and mrs yazili duvar dekorasyonu
PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler