icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Mutfaklarda Dekorasyon Stilleri

Uygun aksesuar ve renk seçimleriyle stilinizi mutfağınızda da devam ettirebilirsiniz.

  • 14 Haziran,2022
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 2935 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Etnik karma

Zanaatkarlığın ön planda olduğu, zengin doku ve renklerin ana çerçeveyi belirlediği sentez stiller sayesinde mutfağınız özel bir mekâna dönüşür. Fas, Hindistan, Uzakdoğu ve Anadolu kültürlerinden parçalarla kendi etnik karmanızı yaratmaya ne dersiniz?

beyaz mutfakta acik sari rengi tezgah arasi yesil birkilerin kullanimi ve ahsap bar masasi

İçinden sanat geçen mutfaklar

Sanatın ve tasarımın iç içe olduğu yalın ve stil sahibi mutfakların sayısı her geçen gün artıyor. Artık mutfaklar daha kendine güvenli, daha entelektüel ve sanatla barışık. Tablo, heykel ve artizanal objelere daha çok yer veriyor, muftakları da tıpkı yaşam alanları gibi kurguluyoruz. Yeni nesil şehirli evlerde sanat başrolde.

mavi tonlarinin hakim oldugu mutfakta eskiitilmis gorunumlu mutfak dolaplari beyaz yemek masasi ve yesil canli bitkiler

İkinci el eşyalarla bohem tarz

Başkalarının tavan arasına kaldırdığı fikirleri assolist yapan junk stili, eskimiş objeleri küçük bir estetik operasyonla yeniden hayata döndürüyor. Bir önceki neslin kullanıp kaldırdığı eşyaları keşfederek mutfağınızda tamamen kişisel bir stil yaratmanız mümkün. Bu stil, eski konak kapılarından paslı bir lambaya, güneşte solmuş antika perdelerden eski mutfak araç ve gereçlerine kadar uzanan geniş bir seçenekler dünyası içinde serbestçe dolaşım hakkı veriyor.

mutfakta beyaz ve ahsap dekorasyon ve iskandinav tarz

Doğal malzemeler

İlham, Kuzey Avrupa coğrafyasından ve İskandinav sıcaklığından geliyor. Doğal malzemeler biliyoruz ki tasarımda modern bir duruşu temsil ediyor. Taş, ahşap, deri ve camın kullanımını ise genelde tasarımların formlarını belirliyor. Hasır örgü sepetler ve makrameler mutfak mobilyalarını tamamlıyor.

mutfakta tugla gorunumlu gri tezgah arasi ve ahsap panjur gorunumlu dekorasyon
PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler