icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Klasik Bir Banyo Yaratmanın Püf Noktaları

Klasik bir banyo yaratmanın inceliklerini merak ediyor musunuz? Önce fona bir keman konçertosu yerleştirin ve devam edin…

  • 14 Ocak,2022
  • 1 dk okuma
  • Bu içerik 863 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Ayaklı küvet

Eğer klasik tarzı uygulayacağınız banyoda bir küvet varsa bunu mutlaka ayaklı bir küvet modeliyle değiştirmenizi öneriyoruz. Bütün bütçeniz buraya gitse de yapın deriz çünkü ayaklı küvetler klasik banyoların assolisti gibidir. Kıvrımlı hatları olan, belki ayaklarında gold rengin kullanıldığı bir model mekânın havasını bir anda değiştirecektir.

klasik tarz banyo krom metal rengi kivrimli ayakli kuvet modeli

Siyah rengin gücü

Siyah denince sizin de aklınıza asalet geliyor değil mi? O halde bu rengin banyomuza bir şekilde girmesi gerek. Banyo dolaplarınız ya da lavaboların arkasındaki duvar siyah renkte olabilir. Siyah objeler seçmek yerine geniş bir yüzeyde kullanmaya çalışın bu rengi. Böylece etkisi daha güçlü olacaktır.

klasik banyoda siyah renk kuvet, lavabo tezgahi ve duvar karosu

Gold dokunuşlar

Klasik bir stil gold dokunuşlar olmadan asla tamamlanmış sayılmaz. Peki altın rengini klasik bir banyoya nasıl eklemeli? Dolap kulplarında, duş başlığında, bataryalarda, ayna çerçevesinde, duvar apliklerinde, çok yoğun olmadan kullanacağınız gold parçalar, istediğiniz etkiyi sağlamaya yeterli olacaktır. Burada sakin bir düzenlemeden bahsediyoruz. Yoğun kullanımında abartılmış bir çalışmaya imza atarsınız, dikkatli olmak gerek.

klasik stil banyoda gold altin detayli duvar karosu ve lavabo haznesi ve pirinc armatur

Halı&avize ve diğerleri

Klasik bir banyo yaratırken en önemli detaylardan biri de aksesuarlardır. Bu aşamada kalıpların dışına çıkıp, yere değerli bir el halısı, tavana şıkır şıkır bir avize kullanmaktan çekinmemelisiniz. Hatta sevdiğiniz diğer aksesuarları raflara, tıpkı salondaki bir vitrini düzenler gibi yerleştirebilirsiniz. Duvarlara yağlı boya tablolar asmayı, kenarda bir orkide köşesi yaratmayı da yaratıcı fikirler listenize ekleyin.

banyoda klasik tarz aksesuarlar
PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler