icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Banyonuzu Pastoral Bahara Hazırlayın

Banyonuzda 4 mevsim baharı yaşamak ister misiniz? Çiçekler, mumlar ve renkli seramikler banyonuzda baharı yaratır.

  • 29 Nisan,2022
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 622 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Bir banyo düşünün ki, içeri girdiğiniz anda, dışarıda isterse kar yağsın, sizi ılık bir bahar gününün sakin ve mutlu sabahına taşısın sizi. Ve bu banyonun verdiği pozitif enerji gün boyu sizinle birlikte olsun. Adım adım bahar kokan bir banyo yaratmaya hazır mısınız?

mavi renkli duvar ve ahsap dosemeli kuvetli banyoda bitki kullanimi

Çiçek desenleri

Çiçek desenlerini banyonuzun çeşitli köşelerine eklemek, pastoral bir banyo yaratmanın en önemli adımlarından biridir. Bu desenleri tekstillerde, banyo havlusu ya da halısında, duş perdesinde kullanabilirsiniz. Seramiklerinizin bordürlerini seçerken de bahar dalı motifleri üzerinde durabilirsiniz. Küvet arkasındaki duvarda sanatsal seramikler kullanıp büyük çiçeklerden yaratılmış bir pano kullanabilirsiniz.

bahar havasini yansitan renklerde cicek kullanilan tutsu ve mumlar

Bahar kokusu

Önce sevdiğiniz bir kokunun tütsüsünü ya da mumunu yakın. Burun, hatıraları canlandırmada beş duyu organının en güçlüsüdür. Size baharı anımsatan bir çiçek kokusu çok ideal olacaktır. Missoni markasının kurucusu Rosita Missoni'ye göre renk terapisi çiçeklerden başlar. Tasarımcı her hafta yenilediği çeşit çeşit buketleriyle yaşam alanlarında floral bir enerji katmayı asla ihmal etmiyor.

banyoda lavabo tezgahi uzerinde dekoratif olarak pembe renkli canli cicek ve kokulu mum kullanimi

Canlı çiçekler ve aksesuarlar

Her bahar kokusu ve görüntüsüyle bizi kendi aurasına çeken çiçeklerin yanına ekleyeceğiniz pudra pembe, beyaz ve cam aksesuarlarla banyonuzda floral bir hafiflik yaratabilirsiniz. Bir mekânda taze ve canlı çiçeklerin etkisi yadsınamaz. Şık bir vazonun içine yerleştirdiğiniz çiçekler için hoş bir köşe oluşturun. Bu köşeyi banyoda bir köşe gibi değil de salondaki bir köşe gibi düşünürseniz kendinizi aksesuar konusunda sınırlamazsınız. Mum, şamdan, sevdiğiniz bir heykel, seramik parçalar, fonksiyon sahibi kutular hatta kitaplar kullanabilirsiniz.

pembe renkli cicek yapraklari ve limonlarin kuvette kullanimi

Bahar renkleri

Böyle bir banyoda renk paletiniz bahçeden toplanmış taze kır çiçeklerinden ilham alırsa, amacınıza daha çabuk ulaşırsınız. Kısaca renk konusunda cesur olun; canlı renkler, pembe ve mavi bu tarz bir banyoya çok yakışacaktır. İçinden sanat geçen, vintage objelerle cam aksesuarların birbirine harmanlandığı, bahar çiçeklerinin başrolde olduğu bir mekândan mutluluk ve hafiflik duygusundan başka ne bekleyebiliriz ki?

banyoda renkli cicek desenlerinden olusan duvar kagidi kullanmak
PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler