icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Teknolojinin Yetenekli Dokuları

Banyolar, yoğunluklarının gerektirdiği fonksiyonlar kadar, yetenekli malzemelere ve dokulara da ihtiyaç duyuyor.

  • 22 Nisan,2022
  • 3 dk okuma
  • Bu içerik 611 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Zaman değiştikçe, birey hayatına katılan her yeni üründe de farklı faydalar, fonksiyonlar, çözümler bulunması bekleniyor. Bu beklenti, kişisel veya ortak kullanıma dönük ürünlerde olduğu kadar, ev yaşamında da gündemde. İhtiyaç hiyerarşisinde önemli yeri olan güvenlik ve sağlık, ev yaşamının omurgasında. Dolayısıyla inovatif kültür, önceliği kullanıcıların hijyen, dayanıklılık, çevre sağlığına duyarlılık gibi zorunluluk kategorisindeki ihtiyaçlarını göz önüne alarak çalışmalar yapıyor.

transparan cam separator ile ayrilan dus alaninda kuvet, siyah banyo bataryasi ve acik raf

Banyo, kıdemli bir ıslak mekân olarak, en yoğun trafiğin yaşandığı, en sık kullanılan, su gibi bir elementle sürekli baş başa olan, fiziksel kondisyonları sürekli takip edilmesi gereken bir alan. Bu da bizleri, "daha" ların beklendiği bir mekân algoritmasına taşıyor. Daha dayanıklı, daha sağlıklı, daha tasarrufa dönük, daha işlevsel, daha dirençli banyolar, bugünün yıldızları oluyor.

Tasarımda inovasyona odaklanmış, teknolojiyi insan ve doğa hayatını iyileştirme yönünde kullanma vizyonuna sahip, estetik devrimler yaratabilme yeteneğine hâkim banyo markaları, çalıştıkları alanın her tür fiziksel reflekse açık olduğunu bilerek ürün geliştirmeye devam ediyorlar. Örneğin yeni materyal ve doku geliştirmek, bunları ıslak mekanlara entegre edebilmek, günlük yaşama sokabilmek, herkes ve her şey için fayda sağlayabilmek yenilikçi ve sürdürülebilir ev yaşamı yaratma misyonunun bir parçası.

mermer gorunumlu en buyuk ve en ince porselen seramik levhasi kale sinterflex

T-One by Kale ile yepyeni bir malzeme devri

Yukarıda belirttiğimiz özelliklere sahip markalardan biri olan Kaleseramik, 16 yıldır geliştirdiği teknolojik ürünü Kalesinterflexi cephe ve iç mekanlardaki konvansiyonel kullanım alanının dışına çıkararak, yepyeni bir fonksiyona taşıyor ve bizler de geleneksel malzemelerin çok dışında, çok daha yetenekli bir ürün ailesiyle tanışıyoruz.

Ülkemizde üretilen en büyük ve en ince porselen seramik levhası olma özelliğini taşıyan Kalesinterflex’in alternatif kullanımından doğan ürünler, artık T-One by Kale olarak günlük ev hayatımıza katılmakta. Mutfak tezgahı, mobilya, banyo mobilyası gibi ürün seçenekleriyle karşımıza çıkan T-One ailesi, gerçek bir fayda cumhuriyeti. Düşük su emme niteliğinde, hijyen odaklı, yanmaz, kolay temizlenebilen, uzun ömürlü, yüksek çizilme, leke, kırılma, aşınma, UV ışını ve ısı değişkenliği direncine sahip T-One, geleceğin evlerinin değil, bugünün yaşam alanlarının temel beklentilerine seslenmekte. Yani mucizeler için yarını beklemenize gerek yok. Aradıklarınız, tam da elinizin altında artık.

Sürekli çizilen ve ne koysanız leke yapan mutfak tezgahlarından, "ne kadar ömrü var ki?" dediğiniz masa ve sehpalara kadar her soru işaretini ve sorunu çözebilen T-One by Kale'nin tasarımlarında ahşap, mermer, taş, metal gibi farklı doku seçenekleri ve renk alternatifleri bulunmakta. Kısacası, fonksiyon değeri yüksek olup estetik kası gelişmemiş teknolojilerden biri değil. Her ev, her stil, her tema ile uyum sağlayabilen bir ürün gamı, bu ailenin çatısı altında çoktan hazırlanmış durumda.

T-One by Kale'nin yenilikçi, hijyen odaklı ve direnç yeteneğine sahip olma özelliklerinin banyo hayatına kattığı yaşam kalitesi de çok önemli. T-One by Kale, su geçirmezlik ve çizilmeye, aşınmaya, lekelenmeye gösterdiği dayanıklılık özellikleriyle suyun, nemin, buharın çokça olduğu ıslak hacim uygulamaları için mükemmel bir seçim konumuna geliyor. Çekmeceli lavabo alt dolapları, boy dolapları, raflar hatta ledli aynalar, T-One by Kale'nin banyo hayatına armağan ettiği, şıklığı işlevsellikle buluşturan çözümleri.  

Yenilikçi yaklaşım, ödülünü alır

T-One by Kale, insan ve çevre yaşamına sunduğu katma değerlerle olduğu kadar, banyo sektörüne verdiği yenilikçi motivasyonla da dikkat çekmekte. Markanın Uniq banyo serisi, Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu ödüllerinin "Yapıda İnovatif Ürün" kategorisinde "Yapı Kataloğu Mutfak-Banyo Kategori Ödülü"ne layık görülmesinin nedeni de bu. Mermer, metalik, taş görünümlü farklı renk ve doku alternatifleriyle her banyoya uyum sağlayan Uniq serisi, üç farklı koleksiyonu, modüler yapısı ve her stile uygun seçenekleriyle çağ açan banyolar kurguluyor.

PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler